50% Nederlanders gebruikt weleens voedingssupplementen. Jij ook?

Ongetwijfeld heb je weleens een kauwtabletje met vitamine C of extra vitamine D gebruikt. Dit soort, en andere voedingssupplementen leveren we bij Nutrition Company aan klanten door heel Nederland, België en Duitsland. We zijn distributeur van bekende merken zoals Douglas, Orthica en NOW en hebben inmiddels ook onze eigen lijn. Deze producten worden verkocht in winkels zoals drogisterijen en worden geadviseerd door therapeuten.
 
Eten volgens de richtlijnen
Niet iedereen eet strikt volgens het advies van de Gezondheidsraad. In 2015 stelden zij als richtlijn op dat we bijvoorbeeld 200 gram groente en 200 gram fruit per dag moeten eten en 15 gram ongezouten noten. Alleen al aan dit deel van de richtlijnen voldoet niet iedereen elke dag. Daarom kan aanvulling op de voeding met een voedingssupplement zinvol zijn.
 
Wanneer kies je welk supplement?
Het niet binnenkrijgen van voldoende voedingsstoffen kan op termijn effect hebben op het behoud van de gezondheid. Daarnaast zijn ook de seizoenen en levensfases belangrijk om rekening mee te houden. In de winter maken we bijvoorbeeld onvoldoende vitamine D aan via de huid, voorjaarsmoeheid is een situatie die voor kan komen en in gevallen van zwangerschap en ouderdom gelden specifieke suppletieadviezen van de Gezondheidsraad.
 
Bestellen bij Nutrition Company
Supplementen van Nutrition Company zoals een multivitamine zijn voor jou te bestellen op www.mysupplements.eu. Je vindt er bijvoorbeeld magnesium dat goed is voor de spieren en helpt bij vermoeidheid. Een supplement met vitamine D ondersteunt onder andere het immuunsysteem. Of kies voor vitamine B12 dat de energiestofwisseling bevordert.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply